Page Banner

VIP-Arrangement

Dinner with the Queen 1 juni-30 juni & 1 september – 30 september

“Een culinair avontuur waarbij het belang van de koninginnebij & haar werkers centraal staan …of hoe klimaatsensibilisatie ook op een uiterst positieve manier kan ervaren worden.”

Met Dinner With The Queen brengen Michiel Van Colenberghe (Michiel Kookt) en eventplanner Gilles De Backer (Utopia Events), in samenwerking met Lode van “Kruiden Claus”, een stukje Provence naar Vlaanderen ter ere van de koniginnebij & haar werkers. Voor culinair genot aan een boomgaard bij zonsondergang kan u in 2023 van 12 juni tot 30 september afreizen naar de bioplukweide Purfruit in Oeselgem.

 

portfolio 1
Post 2
Post 3

 

Klimaatbewustzijn met een glas wijn

De avond start met een “Save The Queen” cocktail op basis van Gin en urban honing. Boer Bart zorgt dan weer voor een streepje folklore. Hij neemt ons mee doorheen de plukweides en de geschiedenis achter zijn fruitranken. Daarna is het tijd voor een ‘tête-à-tête’ met de koninginnebij terwijl imker Ronny een raam uit zijn bijenkast haalt, geeft hij een woordje uitleg over ‘The Queen’ en haar belang voor de biodiversiteit. Vervolgens staat er een kruidentasting op het menu met Lode van Kruiden Claus. Als laatste stop nemen de gasten plaats in een prachtige sail cloth tent in het midden van een bloemenweide. Klaar voor een top 5 gangendiner van Michiel Van Colenberghe met een unieke zonsondergang. Per bezoeker planten we 1m2 bos aan in het Atlantische woud in Brazilië in samenwerking met Retopia. Retopia is een project van Arne Quinze & Go Forest (Sarah Parent) Het mag gezegd zijn : Klimaatbewustzijn hoeft zeker niet saai te zijn, zoveel is zeker!

PRIJS

€ 195 (excl. BTW)

WAAR & WANNEER

Neerhoek 7, dentergem
vanaf 01 June '23

  • Share