Page Banner

Blog

Wat we tot nu toe al weten over de spektakel-musical 40-45 & vip arrangementen

De première van de spektakel-musical 40-45 komt als maar dichterbij. Om precies te zijn is het nog 232 dagen tot 7 oktober, de dag van de première. Maar voor het zover is, overlopen we al even wat we tot nu toe al weten over de musical. 

 

Het verhaal:

Het verhaal van 40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

 De cast:

Bijzonder aan de cast is dat er niet één, maar twee casts zijn: de blauwe en de groene cast. Enkel de twee hoofdpersonages zullen tijdens alle voorstellingen door dezelfde acteurs gespeeld worden, namelijk: Jelle Cleymans en Jonas Van Geel!

De blauwe cast bestaat uit: Jelle Cleymans (Staf), Jonas Van Geel (Louis), Peter Van de Velde (Emiel), Marleen Merckx (Anna), Jo De Meyere (Leon) & Clara Cleymans (Sarah)

De groene cast bestaat uit: Jelle Cleymans (Staf), Jonas Van Geel (Louis), Lucas Van den Eynde (Emiel), Ann Tuts (Anna), Herbert Flack (Leon) & Nathalie Meskens (Sarah)

De locatie:

Het gaat om een terrein vlak aan de kruising van de A12 en de N16 in Puurs. Studio 100 zal deze site de komende maanden volledig omtoveren tot een toegankelijk, publieksvriendelijk en modern theater waar de bezoekers in alle comfort kunnen genieten van een beklijvende voorstelling.

De foyer:

In de foyer worden alle mensen die de musical komen bewonderen ontvangen. De foyer is 3000² en bied je de gelegenheid om iets te eten of te drinken. Je vindt er ook de vestiaire, de infobalie, de toiletten & het restaurant.

De tijdelijke constructie:

Naast de foyer komt er een tijdelijke constructie van 70 meter op 70 meter en 20 meter hoog. In die tijdelijke constructie komen de 8 rijdende tribunes waar het publiek kan plaatsnemen.  Elk deel van de tribune bestaat uit ongeveer 200 zitplaatsen, die men via een trap aan de achterkant van de tribune kan bereiken. In totaal zijn er ruim 1.600 zitplaatsen.

De loopbrug:

De loges van de acteurs vinden zich naast de foyer. Om er voor te zorgen dat de acteurs niet doorheen de foyer moeten lopen om zo op de scene terecht te komen gaan ze een heuse loopbrug bouwen over de foyer.

De trein:

Op de scene zal er ook gewerkt worden met een trein. Meer informatie over de trein volgt later.

Wil je dit spektakel niet missen? contacteer ons dan nu en beleef met uw gasten of personeel als vip een onvergetelijk moment

0477 04 05 06 of info@viparrangementen.com

  • Share