Page Banner

VIP-Arrangement

Jamiroquai vip arrangement

#AUTOMATON. JAMIROQUAI. 30 mei 2019

Jamiroquai en Vorst Nationaal is een echt liefdesverhaal! Na zijn uitverkochte concert in 2011 is het een blij weerzien met een zaal die veel betekend heeft voor Jay Kay! Op 30 mei strijken de Space Cowboy en zijn bandleden weer neer in Vorst Nationaal!

Jamiroquai is een van de meest toonaangevende Britse bands van de afgelopen 25 jaar. De albums van de soulfunkformatie haalden meermaals de top tien in Groot-Brittannië en drie albums prijkten zelfs helemaal bovenaan! En gingen samen meer dan 26 miljoen keer over de toonbank. Dat leverde Jamiroquai onder meer een plekje op in het Guinness Book of World Records voor bestverkochte funkalbum aller tijden.

Sinds de oprichting van Jamiroquai door frontman Jay Kay in 1992 behaalden deze pioniers van de ‘Funk van de toekomst’ al snel wereldfaam en zetten ze zichzelf op de kaart als een van meest succesvolle shows ter wereld. De release van hun debuutalbum ‘Emergency on Planet Earth’ in 1993 ging gepaard met het volledig vernieuwen van de moderne popmuziek en Jamiroquai beïnvloedde sommige van de populairste artiesten van vandaag. Jamiroquai scoorde hoge ogen met hits als ‘Cosmic Girl’, ‘Virtual Insanity’, ‘Deeper Underground’, ‘Canned Heat’ en ‘Seven Days in Sunny June’.

Mis deze Britse funk/acidjazzformatie niet op 30 mei 2019 in Vorst Nationaal.arra

portfolio 1
Post 2
Post 3

Walking Dinner

De Walking Dinner omvat:

  • één gereserveerde VIP-parkeerplaats per 2 personen met begeleiding door onze parkeerwachters
  • toegang tot de VIP-ruimte vanaf 2 uur vóór het evenement
  • onthaal door onze host(esse)s
  • bewaakte vestiaire
  • een voorgerechtje en walking dinner (maaltijdvervangend) en hapjes
  • dranken naar believen, geserveerd door ons bedienend personeel, voor en na het evenement en tijdens de (eventuele) pauze
  • één plaats in de zaal in de loges, van de duurste categorie (raadpleeg het zaalplan via de “Plan Je Bezoek”-pagina; toewijzing van stoelen gebeurt in volgorde van ontvangst van de bestellingen)
  • de mogelijkheid om met een hapje en een drankje na te genieten tot 2 uur na het evenement

PRIJS

€ 215 (excl. BTW)

WAAR & WANNEER

Vorst Nationaal
30 May '19

  • Share