Page Banner

VIP-Arrangement

The great Gatsby Belgium vip 2019

THE IMMERSIVE PHENOMENON – THE GREAT GATSBY BELGIUM. BRUSSELS NL/FR

Na vijf verfilmingen en talrijke toneelstukken, brengt The Great Gatsby Immersive het verhaal van Jay Gatsby dichter bij u dan ooit, rijkelijke besprenkeld met dans, cocktails …

DOWNLOAD BROCHURE

The Great Gatsby Immersive is een meeslepende beleving.

Of beter nog, een immersive phenomenon, een meeslepende fenomeen.

Grote woorden voor een waarlijk grote show-ervaring. Want ja, bij The Great Gatsby beleef je het allemaal zelf. Zonder jou geen show, geen spektakel, geen feest. De personages uit het stuk zijn echt en ze vertellen hun verhaal op een unieke manier en van heel dichtbij. Er is geen podium. Er zijn wel heel veel kamers. Slaapkamers. Een bureau. Een jazzbar. Een verborgen boudoir. En het publiek wordt meegenomen op sleeptouw. Er wordt samen gezongen en gedanst. Uiteraard hebben we graag dat ook jij meedoet en we zullen je in onze berichten aanmoedigen om “verkleed” te komen, maar dat is geen must….

Je krijgt een week of zo voor de show een bericht met het adres waar we je verwachten. Op dat moment starten we onze  teletijdmachine en brengen je terug naar de jaren 20. Een wereld vol glitters, pluimen, boa’s, hoeden en dassen, bevolkt met de personages uit het iconische Great Gatsby verhaal die jou een unieke ervaring geven en je misschien wel meenemen naar hun slaapkamer of uitnodigen op een privé-onderonsje.

portfolio 1
Post 2
Post 3

PRIJS

€ 130 (excl. BTW)

WAAR & WANNEER

SECRET LOCATION !!
vanaf 23 October '19

  • Share