Page Banner

VIP-Arrangement

THE ANTWERP URBAN EXPERIENCE 25-26-27 juni ’20

THE ANTWERP URBAN EXPERIENCE

25-26-27 juni ’20

A MIX OF GASTRONOMY – ARTS – SPORTS

 

The Antwerp Urban Experience is een uniek pop-up concept dat neerstrijkt in demeest artistieke stad van het land. Een verademing en ontdekking voor iedereen die eens buiten de begane paden wilt gaan….

Een hospitality event dat geen gelijke kent.

 

DOWNLOAD BROCHURE HIER

portfolio 1
Post 2
Post 3

GASTRONOMY:

In het exclusieve kader van een voormalige barokke kerk serveert sterrenchef Wout Bru een gastronomisch 3-gangen
walking diner. Voorafgaand geniet u van een uitgebreide ontvangstreceptie op het VIP terras van het EK 3×3 basket. Neem samen met uw VIP-genodigden plaats aan een geprivatiseerde tafel of nodig uit in VIP-box.

 

ARTS:

Maak kennis met oa. de kunstwerken van Jan Fabre in kunstenlocatie AMUZ. U krijgt een unieke blik op deze voormalige kerk en zijn vroegbarokke architectuur. In de namiddag neemt onze gids u graag op sleeptouw voor een begeleide wandeling langs de mooiste streetart in het hart van deze bruisende stad.

SPORTS:

Als afsluiter van de dag kan u de live-sfeer gaan opsnuiven van het EK 3×3 Basketbal op de Groenplaats. Vanop het panoramisch VIP-terras heeft u het beste uitzicht op alle actie van deze spectaculaire urban sport. Wist u dat 3×3 basket de nieuwste sensatie zal zijn tijdens de komende Olympische Spelen in Tokio?

PRIJS

€ 175 (excl. BTW)

WAAR & WANNEER

Antwerpen
vanaf 25 June '20

  • Share