Page Banner

VIP-Arrangement

spektakel musical 1830 vip arrangementen

SPEKTAKEL MUSICAL “1830”

Het publiek mag zich verwachten aan een unieke theaterbeleving die bol zal staan van spektakel. Dit wordt allemaal gegoten in een ijzersterk en ontroerend verhaal.

Wat mag je verwachten van 1830?

Na drie succesvolle musicalproducties is Historalia klaar voor een nieuwe uitdaging. Marie-Antoinette (2014), Albert 1 (2016) en Rubens (2018) dompelden ruim 80.000 toeschouwers onder in een wereld van geschiedenis en spektakel. In 2020 zijn we klaar om de grenzen te verleggen en België te laten kennismaken met een nieuw theaterconcept.

Waar de vorige spektakels altijd plaatsvonden op het water rondom het kasteel, ontdek je tijdens 1830 het volledige domein. We spelen namelijk op drie locaties die op wandelafstand van elkaar liggen. Voor de pauze kom je in twee verschillende theaters terecht: het Belgisch theater en het Hollands theater. In beide tenten ontdek je het verhaal van de Belgische revolutie die Brussel en omstreken in rep en roer zette vanuit beide perspectieven. Na de pauze komt het volledige publiek samen in een overdekte tribune voor een bombastische en indrukwekkende apotheose.

De regie en het script is voor de vierde keer op rij in handen van Luc Stevens en ook componist Sam Gevers zal opnieuw het muzikale brein achter de voorstelling zijn. Sam zal de voorstelling voorzien van een moderne, gloednieuwe score die het hele Historalia-concept in een volledig nieuw jasje zal steken. Historalia heeft daarnaast opnieuw Florian Boutonnier aan boord die de muziek van Sam zal vertalen naar een fantastische choreografie.

Download vipbrochure

WAAR & WANNEER

westerlo
14 August '20

  • Share