Page Banner

VIP-Arrangement

vip arrangementen, vip pakketten,

Paris – Roubaix 2019

Onze Paris-Roubaix-dag begint om 10u00 in Gent of om 10u30 in Kortrijk. Hier staan onze bussen klaar om u zorgeloos naar het Noord-Franse Mérignies te brengen. Zak comfortabel weg in uw zetel, want we komen zo bij u langs met een lekker ontbijt en een glaasje bubbels. Na een uurtje rijden, draaien we het ‘Domaine de la Rosée’ op. Deze toplocatie hebben we speciaal gekozen om u op een uitmuntende manier te kunnen ontvangen. Met de wielergoden verkennen we de 700 meter lange kasseistrook waarop de renners een paar uur later zullen voorbij denderen. Je zal je ogen niet geloven! Hier fietsen, lijkt haast een onmogelijke opdracht … en toch.

We wandelen door naar onze prachtig ingerichte VIP-tent, waar we met champagne toasten op een Belgische overwinning! Schuif met uw gasten daarna gezellig aan tafel voor een heerlijke uitgebreide lunch met aangepaste wijnen.  Wedden dat u sneller dan gedacht op uw stoel gaat staan?
Aan animatie geen gebrek.  Pas op, de renners naderen ‘Secteur 10’, op ongeveer 42 km van de streep.
De finale van Paris-Roubaix begint hier, pal voor uw neus. We begeleiden u graag voor de

live-doortocht op ‘onze’ kasseien. Eens de bezemwagen ons is voorbijgereden, volgen we de ontknoping op grote schermen in de zaal. En dan kunnen we hopelijk klinken op de overwinning van een landgenoot.
Het feest kan beginnen, met een spetterende revue van aanwezige artiesten maken we de namiddag vol. Op de bus naar huis bieden wij u nog een vroeg slaapmutsje aan als afsluiter van deze unieke dag.

Wij zijn ervan overtuigd dat u Paris-Roubaix nooit eerder op deze manier hebt gevolgd!

 

portfolio 1
Post 2
Post 3

PRIJS

€ 285 (excl. BTW)

WAAR & WANNEER


14 April '19

  • Share