Page Banner

VIP-Arrangement

OMG VAN EYCK WAS HERE VIP ARRANGEMENTEN

Ghent 2020 Van Eyck Experiences Expo – Food – Experience

Lights on Van Eyck

 

Een magisch multimediaal spektakel

In 2020 is de Sint-Niklaaskerk de uitgelezen locatie voor wie houdt van een unieke mix van multimediale kunst, muziek en videomapping.

Een digitale en muzikale herinterpretatie van Het Lam Gods, samengesteld door Mat Collishaw, bezorgt je meer dan een half uur pure verwondering. Een immersieve videomapping zorgt voor een lichtspektakel in de hele kerk. Regelmatige live performances maken het totaalplaatje af.

Deze multimediale beleving is toegankelijk voor een breed publiek van alle leeftijden: families, toeristen, groepen, kunstliefhebbers en techneuten. Wie al langer uitkijkt naar een volgende editie van het Lichtfestival, kan hier alvast genieten van een uitzonderlijk innovatief project in het centrum van Gent. ‘Lights on Van Eyck’ is een samenwerking tussen Mankind en CREATE.eu. Beiden waren de grote publiekstrekkers met de dansende robotarmen en de vuurspuwende draak tijdens het vorige Lichtfestival in 2018.

“KleurEyck”

Experience rooms – Design Museum

Tot slot worden de stijlkamers van het 18e eeuwse Hotel De Coninck vooraan in het museum omgetoverd tot belevingskamers.                     Designers kregen elk een kamer om te werken rond het thema kleur en zintuigen. Sommigen gingen een partnership aan met een internationale designinstelling of bedrijf om een installatie te maken die de bezoeker volledig betrekt in kleurbeleving.                                                                                    In de elf experience rooms proef, zie, hoor, ruik en voel je kleur.

DOWNLOAD HIER BROCHURE

portfolio 1
Post 2
Post 3

“Van Eyck Experiences”    Vip – Arrangement

16u30 Parking Gent

16u45 Stipt inschepen aan de Krook

17u15 Graslei – 5 min Naar Sint-Niklaaskerk

17u30 Lights on Van Eyck show

18u00 Design museum

19u start Flavors Van Eyck, zittend diner Restaurant Naturell

23u00 start shuttle naar parking

( of verblijf in Gent )

PRIJS

€ 165 (excl. BTW)

WAAR & WANNEER

Gent Centrum
vanaf 01 February '20

  • Share