Page Banner

VIP-Arrangement

formule 1 spa francorchamp 2020 vip arrangementen

Formula 1 Belgian Gran Prix 2020 – Vip

Het is een van de favoriete circuits van de piloten omwille van de verscheidenheid van zijn parcours in het bergachtige landschap van de Belgische Ardennen, waarop de piloten hun talenten in de verf kunnen zetten. Het wordt ook wel de “glijbaan van de Ardennen” genoemd. Het oorspronkelijke traject van 14.981 km, dat in 1921 werd uitgetekend door Jules de Thier en Henri Langlois Van Ophem, had de vorm van een driehoek tussen Francorchamps, Malmedy en Stavelot en maakte gebruik van openbare wegen die tijdens de gewone uren open waren voor het verkeer.

Na verloop van tijd maken de snelheden die door de auto’s worden bereikt het circuit steeds gevaarlijker voor de veiligheid van deelnemers. Jackie Stewart wordt dan ook een felle tegenstander van het circuit na zijn ongeval in Burburg in 1966. Dan Gurney zei altijd van dit circuit dat het “de mannen onderscheidde van kleine jongens”.

portfolio 1
Post 2
Post 3

Formula One Paddock Club

La formule Formula One Paddock Club, de meest prestigieuze VIP-optie, geeft u de kans om de F1-sfeer van binnen uit te beleven. De Paddock, een puur F1-product dat aanwezig is op elke grand prix, onderscheidt zich van de andere VIP-ruimtes dankzij de regelmatige aanwezigheid van piloten, teamleiders, internationale klanten…

Loge-formule

De loges zijn ideaal gelegen aan de voet van de beroemde Raidillon, zodat u een moment van intense sensaties kunt beleven met uw klanten, uw vrienden, uw familie … Deze ruimtes zijn geprivatiseerd of individueel toegankelijk. Ze hebben een capaciteit van minimaal 80 personen een eigen terras.

Dit is de ideale manier om uw merkimago te verbeteren door uw gasten te betrekken bij dit buitengewone en wereldwijde evenement, uniek in België. De Loge-tickets zijn niet nominatief en bieden u de mogelijkheid om elke dag een andere persoon uit te nodigen.

Champions Club-formule

De Champions Club Tower is een nieuw concept in een exclusieve ruimte. De plek, ideaal gelegen aan de voet van de beroemde Raidillon, kan tot 250 personen ontvangen en is de ideale locatie voor KMO’s en jonge ondernemingen. Een adembenemend uitzicht over 360 °. De verschillende etages van de toren omvatten een bar en een « Walking Dinner ». Deze formule biedt exclusieve voordelen. (zie hieronder).

U geniet eveneens van een toegang tot de overdekte Gold tribune. De Champions Club Tower is enkel beschikbaar voor het volledige weekend. De tickets zijn niet-nominatief, zodat u de mogelijkheid heeft om gedurende het weekend 3 verschillende personen uit te nodigen (vrij/zat/zon).

Exclusieve extra’s : F1® Pass jaarlijkse toegang* |  F1® Experiences Cadeaus* | 2019 BELGIAN GRAND PRIX
Donderdag : PIT LANE Walk | Ronde over het circuit in een dieplader*
Vrijdag : F1® Paddock tour & Circuit tour* | Podium Photo op*
*Exclusief voor F1® Experiences

U wordt het hele weekend verwelkomd in een grandioze ruimte waar u kan genieten van een hoge standaard van catering en een buitengewone ontvangst. Deze ruimte bevindt zich op de overdekte terrassen van de Pit Building, een plek die een adembenemend uitzicht biedt op de start- en finishlijn, het podium, de eetkraampjes, de “Bocht van la Source”, de “Raidillon Eau Rouge “, de chicane… Enkel deze formule geeft u tweemaal per dag toegang tot de F1 Pit Lane.

Deze formule is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven die hun klanten willen uitnodigen. De tickets die je toegang geven tot de Formula One Paddock Club zijn niet nominatief, zodat je elke dag een andere persoon kunt uitnodigen.

WAAR & WANNEER

Spa - Francorchamp
30 August '20

  • Share