Page Banner

VIP-Arrangement

THE LITTLE MERMAID vip Viparrangement Gent Flanders Expo

DISNEY MUSICAL THE LITTLE MERMAID

Na het grote succes van ‘Beauty and the Beast’ brengt Marmalade deze kerstperiode opnieuw één van de meest geliefde Disney musicals allertijden naar Vlaanderen: ‘The Little Mermaid’.

Met trots kondigen we aan dat deze musical voor het eerst in ons land zal opgevoerd worden. Het wordt weer een ongezien totaalspektakel in een originele setting, met prachtige stemmen, verrassende effecten, en duizelingwekkende acrobatie.

Laat je volledig onderdompelen in de magische onderwaterwereld van Ariël. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

De voorstelling wordt live uitgevoerd in het Nederlands door een topcast. Regie is in handen van de “godfather” van de Vlaamse musical, Frank Van Laecke.

 

The Little Mermaid

De musical ‘The Little Mermaid’ werd voor het eerst opgevoerd in 2007 en vertelt het verhaal van de mooie, jonge zeemeermin Ariël. Ze heeft een obsessie voor mensen en hun spullen, iets wat haar vader, zeekoning Triton, absoluut niet kan waarderen. Wanneer Ariël het leven redt van de menselijke prins Erik, wordt ze verliefd op hem. Om voor altijd bij Erik te kunnen zijn, maakt ze een deal met de gemene zeeheks Ursula. Ursula belooft Ariël in een mens te veranderen, maar op twee voorwaarden: Ariël moet haar stem afstaan en ze moet prins Erik binnen drie dagen een liefdeskus geven. Zo niet, dan wordt ze weer een zeemeermin en zal ze voor altijd in Ursula’s macht zijn… ‘The Little Mermaid’ bevat vele herkenbare hits zoals ‘Part of Your World’, ‘Kiss The Girl’ en ‘Under The Sea’, in het Nederlands bekend als ‘Dat Is Mijn Wens’, ‘Kus Haar Dan’ en ‘Diep In De Zee’, van meervoudig Academy Award winnaar Alan Menken met songteksten van Howard Ashman en additionele songteksten van Glenn Slater. Het script voor deze musical werd geschreven door Pulitzer Prize en Tony Award winnaar Doug Wright.

portfolio 1
Post 2
Post 3

Creative team

Producent :                            Yoshi Aesaert

Regie :                                   Frank Van Laecke

Choreografie :                        Tim Van der Straeten

Muzikale leiding :                   Dirk De Caluwe

Decorontwerp :                      Stefaan Haudenhuyse

Kostuumontwerp :                 Cocky van Huijkelom

Kap en Grime ontwerp :        Harold Mertens en Wouter Somers

Lichtontwerp :                        Luc Peumans

Geluidsontwerp :                   Marc Luyckx

Technische leiding :               Bart De Coensel

 

Cast

Deze is nog niet bekendgemaakt en zullen we later (begin september) meedelen.

 

PRIJS

€ 185 (excl. BTW)

WAAR & WANNEER

Flanders Expo
VANAF 13 December '17

  • Share