Page Banner

VIP-Arrangement

DIANA ROSS VIP ARRANGEMENT

DIANA ROSS

Volgende zomer zal Diana Ross niet enkel het ‘Sunday Legends Slot’ op het Glastonbury Festival  invullen, maar ook haar fans in Ierland, UK, Spanje en België trakteren op een wervelende show vol tijdloze muziek, schittering en glamour. Op13 juli 2020 komt ze naar Paleis 12 in Brussel.

“To all my fans across the world, this is my tribute to you,” said Ms. Ross. “Every concert feels like a private party, I can see your eyes and feel your hearts. I’m coming to Brussels, with love.” -Diana Ross

Diana Ross is een icoon. Ze wordt beschouwd als één van de succesvolste zangeressen en entertainers aller tijden. Tijdens haar 50-jarige carrière scoorde ze wereldwijd meer dan 50 nummer 1-hits en verkocht ze 100 miljoen platen.

Vanaf haar debuut als frontvrouw van The Supremes en tijdens haar onnavolgbare solocarrière  hertekende Ross het muzieklandschap en maakte ze de weg vrij voor hedendaagse sterren.

Als erkenning voor haar internationale verwezenlijkingen op cultureel en humanitair vlak kreeg Ross in 2007 de prestigieuze Kennedy Center Honors in Washington DC. In 2012 kreeg ze de hoogst mogelijke erkenning van de National Academy of Recording Arts & Sciences: een GRAMMY® Lifetime Achievement Award. In 2016 mocht Ross dan weer de Presidential Medal of Freedom in ontvangst nemen, de meest prestigieuze erkenning die een Amerikaans staatsburger kan krijgen. President Obama sprak bij de uitreiking de gevleugelde woorden: “ze straalt gratie uit, haar invloed is onontkoombaar”.

Maar het liefst van al staat ze onder de gloed van de spots en vertolkt ze de songs die in ons collectief geheugen gegrift staan: “I’m Coming out”, “More Today Than Yesterday”, “Stop! In The Name Of Love”, “You can’t hurry love”, “Love Child”, “The Boss”, “Upside Down”, “Love Hangover”, “Why Do Fools Fall in Love”, “Ain’t No Mountain High Enough”, “I Will Survive” en “Reach Out and Touch (Somebody’s Hand)”.

 DOWNLOAD BROCHURE

Post 2

Wij stellen u voor dit event de Premium Experience formule voor:

  • Eén parking ticket, dat u toegang verleent tot Parking E die zich in de onmiddellijke nabijheid van onze P12 Lounge Club bevindt (1 parking ticket per 2 aangekochte concert tickets)
  • Een privatieve ingang via de P12 Lounge Club en dit op vertoon van uw uitnodiging. Wij verwelkomen u graag 2 uur vóór het op het ticket vermelde aanvangsuur van de show
  • Gratis vestiaire aan het onthaal
  • 1 aperitief bij aankomst in de P12 Lounge Club
  • U kan voor de aanvang van de show van onze “Exclusive Food” formule (walking dinner) genieten op basis van verse seizoensgebonden producten vergezeld van wijnen, prosecco, bier en softs à volonté
  • Enkele minuten vóór de show, nodigen onze hostesses u uit om naar de VIP AVENUE te gaan om de show bij te wonen. (De VIP Avenue is gelegen bovenaan de tribune en bevindt zich dus niet in de parterre)
  • Tijdens de pauze ,indien er één is, en na afloop van de show (1u bar na show), kan u opnieuw terecht in de P12 Lounge Club om na te kaarten over de show en te genieten van een glaasje. (Selectie van dranken inbegrepen: wijnen, prosecco, softs en bier)

PRIJS

€ 205 (excl. BTW)

WAAR & WANNEER

Paleis12
13 July '20

  • Share