Page Banner

VIP-Arrangement

vip AÎda de monumentale opera

Aïda, de monumentale opera

Als Giuseppe Verdi (1813-1901) in 1870 Aïda schrijft, is hij één op dat ogenblik één van de meest gevraagde componisten.
Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe Italiaanse Theater van Caïro vraagt de Egyptische onderkoning Ismaïl Pacha aan de Italiaanse componist om een monumentale opera te creëren als eerbetoon aan het Suezkanaal dat op 17 november 1860 wordt ingehuldigd.
 
150 jaar later is Aïda één van de meest opgevoerde opera’s ter wereld.
 
Om deze verjaardag op waardige wijze te vieren brengen een hondertwintigtal artiesten in aangepaste decors een uitbundige hommage aan dit buitengewone meesterwerk.
Het prestigieuze koor van de Opera van Oekraïne, « de grote symfonie », een uitzonderlijk orkest van veertig muzikanten en solisten van het hoogste niveau nemen deel aan dit spectaculaire avontuur dat zal voorgesteld worden in Europa in de loop van de maand juni 2020.
 
Door de omvang van de productie is het niet mogelijk dit spektakel te brengen in een klassieke theaterzaal. De monumentale scenografie vereist een 18 meter hoog podium voor zowel de klassieke decors als de spectaculaire digitale projecties.
 
Dit buitengewone theaterevenement zal bijgevolg voorgesteld worden op zondag 14 juni 2020 om 17u in Paleis 12 in Brussel.

portfolio 1
Post 2
Post 3

Wij stellen u voor dit event de Premium Experience formule voor:

  • Eén parking ticket, dat u toegang verleent tot Parking E die zich in de onmiddellijke nabijheid van onze P12 Lounge Club bevindt (1 parking ticket per 2 aangekochte concert tickets)
  • Een privatieve ingang via de P12 Lounge Club en dit op vertoon van uw uitnodiging. Wij verwelkomen u graag 2 uur vóór het op het ticket vermelde aanvangsuur van de show
  • Gratis vestiaire aan het onthaal
  • 1 aperitief bij aankomst in de P12 Lounge Club
  • U kan voor de aanvang van de show van onze “Exclusive Food” formule (walking dinner) genieten op basis van verse seizoensgebonden producten vergezeld van wijnen, prosecco, bier en softs à volonté
  • Enkele minuten vóór de show, nodigen onze hostesses u uit om naar de VIP AVENUE te gaan om de show bij te wonen. (De VIP Avenue is gelegen bovenaan de tribune en bevindt zich dus niet in de parterre)
  • Tijdens de pauze ,indien er één is, en na afloop van de show (1u bar na show), kan u opnieuw terecht in de P12 Lounge Club om na te kaarten over de show en te genieten van een glaasje. (Selectie van dranken inbegrepen: wijnen, prosecco, softs en bier)

PRIJS

€ 214.7 (excl. BTW)

WAAR & WANNEER

Brussels
14 June '20

  • Share