Page Banner

Blog

paint the city Green vip arrangement

Paint the city green – Daniël Ost

23-27 April 2020 van 10u tot 17u, Sint-Niklaas

Daniël Ost wordt 65 jaar en wil na een onwaarschijnlijke carrière in binnen- en buitenland de kroon op het werk zetten door een memorabele afscheidstentoonstelling te organiseren in zijn bakermat Sint-Niklaas.Onder het mom ‘back to the roots’ creëert hij een prachtige wandeling langsheen diverse florale kunstwerken. Met de hulp van dochter Nele en tal van binnen- en buitenlandse assistenten tovert hij de Salons voor Schone Kunsten om tot een waar bloemenparadijs.

In de verschillende prachtige kamers van dit geklasseerd herenhuis worden de bezoekers ondergedompeld in de diverse stijlen die Daniël doorheen zijn carrière meester heeft gemaakt – van de opulente en barokke Westerse bloemenboeketten helemaal tot de Japanse Ikebana-stijl waarbij één bloem soms meer zegt dan duizend bloemen.

Na het bezoek aan dit onderdeel van de tentoonstelling worden de bezoekers via de achtertuin – ook daar zullen ze verrast worden door enkele prachtige objecten – naar het Casinopark geleid waar België’s meest vooraanstaande planten- en boomkwekers hun meest unieke exemplaren tentoon zullen stellen onder esthetische begeleiding van Daniël Ost.

 

MEER INFO :

Paint-the-city-green. vip arrangement hospitality

  • Share