Page Banner

Blog

Kick-off ‘Goal! The Football Experience’

Woensdag 15 februari, opende ‘Goal! The Football Experience’ officieel zijn deuren in Mechelen. Het is een hippe en interactieve expo, voorzien van werkelijk alles wat met voetbal toen en nu te maken heeft: van de eerste voetbal ooit tot de kledij van de grootste voetbalsterren. Door het decor waant u zich middenin het gebeuren, kippenvel- moment verzekerd.

Shirts, medailles en andere originele items van Messi tot Maradona vullen de hallen en als u een echte sportieveling bent kan u zich tenietdoen aan uitdagende voetbalattracties. Onze nationale trots zal internationaal goed verdedigd worden door ‘Goal! The Football Experience’, door een uitgebreid Belgisch luik te integreren in de expositie.

Dit project, dat georganiseerd wordt door Benelive, wordt ook ondersteund door viparrangementen.com.
we staan in voor de corporate events, sales, het behandelen van spontane aanvragen van groepsboekingen en het uitbaten van het sportcafé op de expositie. In het sportcafé staat een heuse Wall of Fame dat door Imke Courtois, meter van het project, voor het eerst gesigneerd werd.

Door het partnerschap met viparrangementen.com werd een tot in de puntjes verzorgde en warme welkomst verzekerd voor de pers na de officiële opening en de rondtoer door de expo. De glazen cava, versnaperingen en lekkere haut-dogs van Jeroen Meus zijn Würst waren een schot in de roos. Een prachtige kick-off voor de expo die nog loopt tot 30 april 2017.

GOALP1

GOALP2

GOALP4

GOALP5

GOALP6

  • Share